2012. november 11., vasárnap

Együttműködő partnereket keresek






Összefogás a jövőért!

Azok közé tartozom akik változtatni szeretnének, akik tudják hogy összefogás nélkül nem lesz kilábalás a jelenlegi helyzetből, és akik ezért tenni is akarnak valamit. Együtt működő partnereket keresek többféle területre és tevékenységre. Segítséget ajánlok egyrészt üzleti alapon, másrészt szívességből annak aki rászorul. Ha úgy érzed van lehetőség termékedben vagy tevékenységedben de idegen az internet világa keress meg, utána nézek mit lehet találni róla, merre érdemes elindulni. A szívesség nálam annyit tesz hogy öregbítjük egymás jó hírét.
Akkor is keress meg ha a terméked szeretnéd megjelenteni Budapest környékén de üzletet nincs lehetőséged nyitni, érdeklődés függvényében többféle termékcsoport is szóba jöhet.

A következő lehetőségeket ajánlom:
Üzemeltetek egy egész jól működő web áruházat a sport termékek területén (kerékpár, alkatrész, roller) és van egy ipartelep bázisunk Pest megyében, Budapesttől 10 kilométerre, melynek bővítése éppen zajlik.
  • Három éve kezdtem el az internetes forgalmazással komolyabban foglalkozni, nem tudok nagy reklám kampányokat finanszírozni, ennek ellenére elértem némi eredményt. Tudom, ha jó a termék és jó az ára akkor eladható (vagy azzá lehet tenni). Web áruházamban eddig csak saját termékekkel foglalkoztam, de akár egy komolyabb marketing eszközt is igénybe vehetnénk ha többen társulnánk. Várom azok jelentkezését akik sport terméket forgalmaznak, gyártanak és eddig nem tudták kihasználni az internet adta lehetőséget. (De akár a fajátékok is érdekelnek, keress meg, sok mindenre nyitott vagyok!)
  • Korrekt és konkrét üzletet ajánlok, kérlek csak akkor jelentkezz ha Te is konkrét saját termékekkel rendelkezel (mlm, jutalékos, egyéb ilyen termékek nem érdekelnek). Az oldalaimon fizetett hirdetések nincsenek, így ezekből bevétel sincsen,  Nem ajánlok könnyű passzív bevételt (sőt inkább sok munkát ajánlok), de ha jó a terméked együtt komoly sikereket érhetünk el! Várlak akkor is ha van már webes megjelenésed de nem tudod belőle kihozni azt amit elvárnál és a karácsonyi időszakra szeretnéd felpörgetni a forgalmadat.
  • Segítséget ajánlok olyan vállalkozásoknak, akiknek a Pest megyei forgalmazás gondot jelent. Az együttműködés nagyon sokféle formáját kínálom, létrehozhatunk bemutatótermet, de akár lehetőség van konkrét termékforgalmazási szerződésre is. Az ipartelep 12 éve működik, ma már vegyes területen, a kezdetekkor építőipari - gáz-víz csövek, szerelvények – nagykereskedelmi áruházának indult, jelenleg van kerékpár és sport termék, megújuló energia, autóalkatrész, ipari tároló, gumitégla, még autógumi kereskedelmi és szolgáltatási vállalkozás is a területen. Nem kiadó raktári helységet kínálok, hanem azt vállalnánk hogy termékeidnek találunk megjelenési felületet az ország gazdaságilag kiemelkedő területén, ahol az érdeklődők megnézhetik és akár meg is vásárolhatják.

  • Keresek továbbá befektetőket akiknek gondolatai az enyémekkel hasonló irányba mutatnak és szerepet vállalnának a készülő Összefogás portál kialakításában.
  • Végül, de nem utolsó sorban mint fent már írtam, szívesen segítek bárkinek, akinek kérdései vannak. Évek óta tanulom az internet világát, talán tudok válaszolni, keress meg akkor is ha elakadtál, vagy ha nem tudod merre indulj, vagy ha van egy ötleted miképpen működtethető az Összefogás portál. A segítségnyújtás természetesen ingyenes és engem sem szponzorál senki, csak a tapasztalataimat tudom megosztani, de azt szívesen teszem!  

Amiképpen én képzelem az együttműködést:
A „szemet-szemért” koncepció helyett sokkal inkább az „élni és élni hagyni” elvet tartom szem előtt! Hosszú távú együttműködést szeretnék létrehozni, olyat amit mindkét félnek megéri fenntartani.
Cím amire írhatsz:

Web áruházam:
 
Köszönöm hogy elolvastad soraimat!
Isten legyen velünk!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése